'

Virksomhedsfilm

NosyKat fortæller historier i levende og flotte billeder. Vi laver film og video til virksomhedens eksterne og interne kommunikation og programmer af høj kvalitet til danske tv-  og radiostationer. Og så  underviser vi i at lave film på smartphones.

 

Virksomhedsfilm

Vi  producerer webfilm, der gør indtryk hos modtageren og som betyder, at din virksomhed bliver husket og skiller sig ud i mængden.  Med stor fortælleglæde, højt engagement og  professionalisme hjælper NosyKat dig og din virksomhed med at stille skarpt på jeres budskab og gøre jer menneskelige og troværdige.

Intern kommunikation

Også i den interne kommunikation er videoen et super effektivt redskab til at skabe større synlighed, forståelse og øget opmærksomhed blandt medarbejderne. Ud med alle de skrevne ord – ind med korte og effektive film.  Vi hjælper f.eks.med at lave:

– On-boardfilm til nye medarbejder

– Videobrev ; nyhedsbreve som videoer

– E-learning /tutorials

– Konferencevideoer

– Video som undervisningsredskab til temadage, i medarbejdergruppen, ledelsen mm.

IMG_4771

Selvom der er lamper og kamera er NosyKat eksperter i, at få folk til at slappe af foran et kamera, glemme alt teknikken og fokusere på samtalen i stedet. Her interview med medarbejder på Nyhavn Rejser.

 

Video i HR- arbejdet

Skil dig ud fra mængden og forøg din mulighed for at få den helt rigtige ansøger. Lav et stillingsopslag som en video. Vi kan også hjælpe jer i den mere alvorlige afdeling :

– Film til outplacement ( medarbejder der skal fyres tilbydes  at få lavet en portrætfilm med cv i deres kommende jobjagt).