'

Referencer

Anna Katrin har lavet foreløbig 20 film for Nyhavn Rejser. Formålet har været både at få fortalt om rejserne, men samtidig også at give indtryk af den store viden vores rejsekonsulenter har. Anna Katrin har været en fantastisk sparringspartner i forhold til at få filmene levende, personlige, nærværende og relevante. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og resultatet og vil helt sikket benytte Anna Katrin til fremtidige filmopgaver.

Rie Ulrich, Marketing Manager at Nyhavn Rejser

 

 

Anna Katrin Nørgaard er en rigtig dygtig tv-tilrettelægger, som jeg har produceret mange indslag sammen med. Hun behersker om nogen det særlige nærvær, der tit skal være i en sundhedshistorie og navigerer sikket i den særlige etik, der også ofte er forbundet med dækningen af sundhedsstoffet, hvor mennesker i meget sårbare situationer skal have fortalt deres historie. Disse svære balancer har Anna Katrin fuldstændig styr på. Og så er hun i det hele taget en dygtig historiefortæller.

Peter Qvortrup Geisling, læge og journalist, DR Nyheder

 

Anna Katrin Nørgaard er en erfaren journalist, med blik for at fortælle historier, som appellerer både til hjernen og til hjertet. Hun bruger tid og tilstedeværelse som grundredskaber i sine fortællinger. Det har hun vist i flere TVproduktioner til DR2Tema, hvor hun har udforsket fænomener og set på tendenser, som har efterladt seerne med en fornemmelse at, at man er blevet klogere samtidig med at man har været følelsesmæssigt berørt.

Jonathan Herrik, DR redaktør

 

Om foredraget “ Far du skal på plejehjem” :

Deltagerne fik en stærk oplevelse med hudløs ærlig fortælling og stof til meget eftertanke. Dette foredrag bør vi alle høre, plejepersonale, seniorer og pårørende.

Jette Højgaard Hansen, Pensionisthøjskolen i Hedensted Kommune