'

Om os

NOSYKAT er en medievirksomhed, som er ejet og drevet af mangeårig DR-journalist og tv-producent Anna Katrin Nørgaard, der arbejder sammen med branchens dygtigste fotografer, klippere og praktikanter fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole i kortere eller længere ansættelser.

 

 

konto DR

 

VI  BRÆNDER for at hjælpe organisationer, og virksomheder med at lave film i høj kvalitet, hvor både lyd, billede, stemning og historie går op i en højere enhed. Uden det behøver at koste en bondegård.

 

VI LAVER alle slags film til virksomheder og organisationer – kun fantasien sætter grænser for hvordan vi kan hjælpe med at få fortalt historien i levende billeder – der bliver husket – og delt.

 

VI RÅDGIVER i høj grad vores kunder om implementeringen af filmene så de bliver synlige de rigtige steder. Vi følger projektet helt til dørs og guider vores kunder gennem hele processen.

 

3

 

Vi tilbyder HELE PAKKEN med sparring og rådgivning på hele den visuelle stil – er der for mange ord på siden ?  er det på tide at få websitet opdateret med nyt design ? Vi samarbejder med de dygtigste grafikere og visuelle designere.

 

Vi laver film som GØR VORES KUNDER STOLTE over dem de er, og det de kan, og de kan ALTID genkende dem selv i slutproduktet. Det har også været en god oplevelse for kunden at arbejde med os. Vores kunder er så tilfredse med vores arbejde, at de anbefaler os til andre.