'

= ( 1 )

Inpirationsboost i New York

Inpirationsboost  i form af en efteruddannelsesuge hos mine store forbilleder: MediaStorm i New York.

Det er altid godt med forbilleder. Især som nystartet firma. Hvad er min ambition, hvad vil jeg med mit firma ? Hvad er firmaet sat i verden for ? Store spørgsmål, jeg lige skal tænke lidt over. I mens tager jeg over Atlanten til Dumbo, Brooklyn, på en uges kursus hos min guru : Brian Storm fra Media Storm. De laver super fede, flotte webfilm og går ikke på kompromis. Hverken med kvaliteten, længden eller retten til at bestemme.

Deres historier varer de minutter, historie kræver. Når de filmer reportage, beder de aldrig deres medvirkende om lige at gøre en bestemt ting igen, så kameraet kan fange det fra en anden vinkel eller bare fange det med skarpe billeder. For ved gentagelser bliver det uægte og  iscenesat og de medvirkende bliver alt for opmærksomme på, filmholdets tilstedeværelse. MediaStorm er bare på pletten og meget dygtige til at stille skarpt på alt med deres DSLR – kameraer, som de bruger i alle deres produktioner.

Brian Storms hjerte banker for det stærke billede. Og han startede da også med, at fortælle fængende historier i stillbilleder. Stærke, æstetiske billedefortællinger.

Men han fandt  ud af, at hvis han også lavede lydoptagelser , blev det endnu stærkere. Og kombinationen af stills og lyd – det som nogle også kalder multimediefortællinger –  kan virkelig noget. Det har sin helt egen poesi og ofte med meget mere  stof til eftertanke, fri fortolkning osv. til beskueren.

Vi er det  første hold  af tv-folk, filmmagere og journalister fra DK, der får masterclasses af Brian Storm himself, og jeg er i den 7. Himmel der i DUMBO – Brooklyn.

Gør dig selv den tjeneste at tjekke deres produktioner ud: MEDIASTORM.

MediaStorm2