'

= ( 0 )

i Praktik hos NosyKat

 

Mit navn er Lasse, og jeg er cand. mag. i kommunikation.

Jeg er i virksomhedspraktik i NosyKat, og jeg er derfor i skrivende stund i gang med at suge til mig af viden om videokommunikation hos Anna Katrin Nørgaard.

Når jeg har valgt at starte i virksomhedspraktik hos netop NosyKat, så er det fordi, at Anna Katrin har det syn på videokommunikation, som jeg også selv har – at historier, der bliver fortalt gennem levende billeder bliver husket og delt samt, at det faktisk kun er fantasien, der sætter grænser, når det gælder videokommunikation. Det handler i høj grad om at tænke ud af boksen, om at prøve kreative idéer af og om at afveje hver enkelt situation i selve nuet. Det er DET, jeg brænder for at prøve af i praksis, og det er DET, jeg er i fuld gang med takket være NosyKat.

Jeg er nu halvvejs i mit samarbejde med Anna Katrin, og jeg kan helt sikkert slå fast allerede nu, at det med, at det kun er fantasien, der sætter grænser, det holder stik. Det er netop det kreative, det ikke-åbenlyse og det fantasifulde aspekt i videokommunikation, som jeg lærer. Det er de ting, man ikke lærer på kommunikationsstudiet på universitetet, som Anna Katrin giver mig et unikt indblik i gennem bl.a. produceringen, fra A-Z, af 26 videoer til Dansk Psykolog Forening.

Allerede på nuværende tidspunkt har arbejdet i NosyKat hos Anna Katrin især lærtmig, at videokommunikation også er et håndværk. Det handler i høj grad om at være til stede i nuet samt om at aflæse og styre hver enkel udtalelse og hvert enkelt budskab i den rigtige retning, så historierne står knivskarpt. Derudover handler det i høj grad om at klippe videoen sammen på en æstetisk måde, hvor den samtidig afspejler et naturligt flow, liv og energi. Og apropos… Så vil jeg slutte dette blogindlæg nu, da jeg vil hoppe tilbage til arbejdet med at klippe  nogle af Dansk Psykolog Forenings videoer.

/ Lasse, NosyKat