'

= ( 3 )

Tv dommer i Spanien

Spansk tv inviterer mig til at være jurymedlem i en dokumentarkonkurrence for bedste tv-dokumentar på Spansk public-service tv. Vi ser dokumentarer om vanskabninger i Rusland efter atomprøvesprængninger, vi møder børn der vil være Messi, og et tv hold der finder historien om 1. verdenskrigs lidelser rundt om på tyske, belgiske og franske marker og i landsbyer. Det er super spændende programmer. Det ender med, at en vanvittig rejseserie om de fjerneste destinationer, lavet af Hollandsk tv, vinder. Jeg bliver straks inspireret til en lang række tv-dokumentar ideer. Og det er det, der er så fedt ved at se film fra hele verden, og komme ud og møde andre kulturer. Jeg er loadet da jeg kommer hjem.

Også de studerende på Danmarks Medie- og Jurnalisthøjskole har spurgt om jeg vil side med i den visuelle komite til årets Kravling. Jeg screener nogle meget fine og begavet lavet indslag og programmer produceret af nogle af morgendagens stjerner. Et af de programmer, jeg virkelig godt kan lide, handler om at være far, og er bla. produceret af Britt Rehkopff, som jeg senere er så heldig at få ansat i NosyKat, som praktikant.

Det er vigtigt for en som mig, der har fortalt historier i levende billeder i  mange år, at se på hvad de unge talenter gør og kan. Lade mig inspirere til nye måder at fortælle på.

IMG_4848

 

Her er jeg sammen med mine meddommere i den visuelle komité til Kravling,2014 : Lars van der Bech fra Das Büro og Peter Hammer fra DR.